Η Velvet in είναι μία επιχείρηση με αντικείμενο την εσωτερική διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Ιδρύθηκε  από την Βιργινία Καραγιάννη και εδρεύει στη Σίνδο Θεσσαλονίκης στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 4.

Από το 2010 η εταιρία Velvet in Styling φροντίζει την αισθητική του οικιακού και επαγγελματικού χώρου. Η αγάπη μας για τη διακόσμηση εκφράζεται σε κάθε μας επιλογή και έτσι γρήγορα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού.

Με κύρια δραστηριότητα την εμπορία κουρτινών και υφασμάτων επίπλωσης, συστημάτων σκίασης και μηχανισμών κουρτινών λευκών ειδών χαλιών ταπετσαριών τοίχου προϊόντων ύπνου και διακοσμητικών ειδών, προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας στη διακόσμηση με συχνές παρουσίες σε εκθέσεις του εξωτερικού, επιλέγουμε για εσάς ότι πιστεύουμε ότι θα μεταμορφώσει το δικό σας χώρο σε ένα καλαίσθητο και ευχάριστο περιβάλλον. Ιδιώτες και Επαγγελματίες μπορούν να ανακαλύψουν την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!