Ασφάλεια συναλλαγών.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η Velvet in έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η Velvet in δεν τηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά της. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα των πελατών της Velvet in είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της Velvet in, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.

1. Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής προπληρωμένης κάρτας. Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, οδηγείστε αυτόματα στην απόλυτα ασφαλή ιστοσελίδα της Velvet in όπου γίνεται και η πληρωμή με χρήση της κάρτας σας. Η Velvet in δέχεται μόνο κάρτες VISA και Master Card οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές.

2. Μέσω Paypal.

Το Paypal αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο πληρωμής ηλεκτρονικά με χρήση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας και μια ιδανική λύση για διεθνής συναλλαγές. Τα οικονομικά σας στοιχεία δεν κοινοποιούνται στο κατάστημα μας παρά μόνο τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνση αποστολής. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την χρήση του, το paypal δεσμεύει το ποσό και μόνο της παραγγελίας σας και η χρέωση γίνεται όταν αυτή επιβεβαιωθεί από το κατάστημα μας. Η Εταιρεία δεν κρατά στοιχεία Πιστωτικών Καρτών.

3. Με αντικαταβολή.

Εφόσον έχετε επιλέξει την αντικαταβολή, μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Το κόστος χρέωσης της αντικαταβολής είναι 3€ επιπλέον ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. Για ποσά άνω των 200 ευρώ απαιτείται προκαταβολή 50% του συνόλου της αξίας της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό μας και εξόφληση του υπολοίπου κατά την παράδοση.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Σε κάθε περίπτωση κατά την κατάθεση, παρακαλούμε να αναφέρετε στην αιτιολογία/παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμο σας. Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά την λήψη αντιγράφου της εντολής πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε με Fax στο 2310195888 ή με e-mail στο info@velvetin.gr

Τράπεζα

EUROBANK                                                                         ΕΘΝΙΚΗ                                                   

IBAN:  GR 0902603500000450200399648                   IBAN: GR 0501108400000084041005574

Δικαιούχος

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ