Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται  κατόπιν συνεννόησης εντός 2-5 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier (Γενική Ταχυδρομική – ACS ). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση, και η παράδοση μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία ή ΚΤΕΛ.

Έξοδα αποστολής:

  • Για παραγγελίες εσωτερικού:

Για παραγγελίες με παράδοση  courier  η χρέωση ανέρχεται στα 2.50€. Για την εξόφληση του ποσού με αντικαταβολή  η επιπλέον επιβάρυνση είναι 4,00€

Σε καποιες περιοχες δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή και θα σας ενημερώσει το τμήμα πωλήσεων. Για όποια βοήθεια καλέστε μας στο 2310 795888

  • Αποστολές προς Κύπρο

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€.

  • Αντικαταβολή από Κύπρο

Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 5,00€. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

Διευκρινήσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.